8-uren-sponsorloop voor HaÔti

Op initiatief van onze trainer Luc zetten we met onze FLAC Hoppeland-ploeg een heuse Sponsorloop op het getouw ten voordele van deze getroffen streek. We kregen hiertoe al meteen de volledige steun van het Poperingse stadsbestuur. We nodigen op deze organisatie, naast natuurlijk alle eigen leden, ook alle andere verenigingen van Poperinge en omstreken uit om zich voor een aantal rondjes lopen of stappen, te laten sponsoren. (Ook als individueel kan je gerust je steentje bijdragen). Alles gaat door op onze piste (en voor wie het wat te druk wordt het trimpad) op de sportzone van Poperinge, en dit op zondag 28 februari van 9 tot 17 u. Gedurende deze loop, zorgen we ook voor een natje en een droogje, en om dit allemaal aan te bieden, zoeken we nog enkele vrijwilligers (meld je aan bij trainer Luc Busschaert tijdens de training op woensdag of vrijdag.). In volgende bijlagen vind je nog wat extra info.

Affiche

Sponsorkaart

22/02/10 BK Indoor

Gisteren verscheen Koen Vandermarliere voor het eerst dit seizoen op de Gentse Indoorpiste. Als enige Hoppelander tekende hij op het BK indoor present. Tot nu toe richtte hij (in tegenstelling tot vorig jaar) dit seizoen alle aandacht op het veldlopen, en in het bijzonder de korte cross van de crosscup. Het leverde hem ondertussen ook reeds een zilveren medaille op het PK veldlopen op, maar nu trad hij dus aan op de 3000m indoor. Met een 8'20" rond liep hij naar een derde plaats en dus Bronzen Medaille. Proficiat, Koen!!

15/02/10 Veldloop Izegem

Met 3 podiumplaatsen bij de jeugd en heel wat andere mooie prestaties kwam onze delegatie uit Izegem terug; je vindt hier de volledige uitslag.

15/02/10 Crosscup Hannuit

De familie Vandermarliere volgt dit jaar het Crosscup-circuit en zo kwamen Koen en Liesbeth gisteren aan de start te Hannuit. Koen kon op de korte cross een zevende plaats noteren (6de Belgisch). Liesbeth werd bij de seniores 31ste. Samen met Barbara Maveau (6de) verdedigden ze dus onze FLAC-eer. Zie hier de volledige info.

8/02/10 PK Veldlopen: 1x zilver, 3x brons

Door tijdsgebrek wat kort, maar we willen hier toch nog de link naar de uitslag snel meegeven: zie hier de uitslag.

7/02/10 Flavie op Vlaamse kampioenschappen

Flavie Vanbesien, die al enkele weken knappe tijden neerzet indoor, en op de Vlaamse Kampioenschappen Cad & Schol maar nipt het podium miste, kreeg vorige week, als enige Hoppelander, ook startrecht op de kampioenschappen voor alle categorieŽn. Dat dit, als cadette, wat moeilijk zou uitvallen, was een beetje te verwachten, maar Flavie maakte er toch het beste van, en natuurlijk was dit weer een leerrijke ervaring. In de reeksen van de 400m liep ze een relatief knappe 1:01:73.